Zaštitna radionica vam nudi mogućnost izrade nakita po vašoj želji. Budite inovativne i maštovite i same osmislite unikatni modni dodatak za sebe ili za nekog vama bliskog.

Drage naše dame, koliko puta ste ugledale neki dobar komad nakita i pomislile „da je samo u drugoj boji“ ili „iste bih takve ali manje“ ili „hoću takav detalj i na torbi“? Sigurno bezbroj puta.

U našoj Zaštitnoj radionici imamo rješenje za sve vas! Nudimo vam mogućnost da same dizajnirate svoj nakit, prilagodite ga svojim željama i potrebama, a naše djevojke-korisnice će vam to izraditi u veoma kratkom vremenskom periodu. Neka vaš odabir bude baš ono što vi želite! Ponesite nakit sa ličnim pečatom i budite originalne. U ponudi imamo veliki izbor repromaterijala za nakit. Vaše je da odaberete šta je to što se vama sviđa i sve to po vrlo pristupačnim cijenama. 

Uz pregrš kreativnosti izrađujemo unikatne ogrlice, narukvice, minđuše, broševe  i ostale modne dodatke, kako za žene tako i za vašu jaču polovinu. 

Da naša Zaštitna radionica osluškuje potrebe svojih kupaca govori i ponuda popravke ili prepravke vašeg nakita. Ako vam se desilo da je  vaš omiljeni komad nakita pokidan ili mu treba vratiti stari sjaj, tu smo za vas. Naše drage djevojke Nina i Nataša će sa zadovoljstvom učiniti da vaš nakit zablista starim sjajem.

Takođe, zbog vas nudimo i besplatnu dostavu za Prijedor i Banja Luku. Ovu uslugu  možete iskoristiti da iznenadite nekoga, obradujete ga za rođendan ili neku sličnu priliku. Drage naše dame, želimo da u potpunosti budete zadovoljne našim uslugama.

Nalazimo se u blizini nekadašnje robne kuće Patrija, u ulici majora Milana Tepića bb. Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati i na broj telefona 066/399-849 .Vidimo se!