Decembar je mjesec darivanja i pretpraznične euforije. Ukoliko ne znate šta nekome da poklonite, u Fondaciji „Zajednički put“ nudimo fantastično rješenje: poklonite kurs stranog jezika!

Umjesto poklona sa kozmetikom ili odjećom, obradujte svoje najdraže paketom znanja u bojama engleskog, njemačkog ili italijanskog jezika. Nova godina je idealno vrijeme za donošenje novih odluka, a odlukom o učenju stranog jezika možete da obradujte sebe ili sebi dragu osobu.

Prilikom odabira poklona uvijek se trudimo odabrati nešto vrijedno i vječno. A cijena poklona nam opet igra bitnu ulogu. Znanje je nešto što nam ostaje, a u Školi stranih jezika nudimo popust od 50% na drugu ratru ukoliko sebe ili sebi dragu osobu odlučite obradovati kursom stranih jezika.

Čestitajte jedni drugima praznike, slavite, odmarajte i uživajte, a sa kursom krenite od februara. Dakle, kurseve na poklon koje kupite sada možete da platite u dvije rate, od kojih je jedna umanjena za čak 50%, a sa učenjem počinjete taman iza praznika.

Kurs stranih jezika na poklon ovom akcijom je dostupan do kraja decembra.

Započnite Novu godinu novim znanjima!